+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Pension Půlměsíc Recenzje

Ocena hotelu

92%
Znakomicie

by 22 reviews

  • Personel

    95%
  • Czystość

    98%
  • Wyposażenie

    90%
  • Komfort

    86%
  • Cena

    90%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Sedláková Miroslava

para, 23.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
64 %
  • Chování personálu bylo perfektní.

  • Hned při vstupu do podkrovního pokoje jsme viděli mapy pod oknem na zdi od zatékající vody. V koupelně chyběl kryt světla,ručníky byly na okrajích roztřepené,uvítala bych vybavení fénem, prostěradlo bylo tak zmuchlané, že vypadalo jako použité, jedno křeslo na pokoji se rozpadalo, za televizí na zemi ležel nepoužívaný telefon obalený velkou pavučinou. Brzy ráno nás probudily rány, pravděpodobně z kuchyně pod námi. Nastartované stojící taxíky jsme slyšeli i přes zavřená okna.Wifi na našem pokoji nefungovala vůbec, přestože jsme byli informováni,že je dostupná po celém penzionu.Snídaně v porovnání s jiným ubytováním byla velmi skromná, dva toustové chleby a kolečko šunky, sýra, 1 malé vajíčko, malá káva a džus + malý zákusek, směšné.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.2.2016

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Nejvíce ze všeho se mi líbil přístup personálu - ochotný, přátelský, profesionální. Děkuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jitka

rodzina z małym dzieckiem, 24.1.2016

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Klid, čistota, velice milý personál (chci dát 5 hvězdiček, ale nejde to), dobré jídlo

  • Do penzionu uz jezdíme několik let a pořád nám na pokoji nefunguje internet :((

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloš Veselý

podróżujący w pojedynkę, 28.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • Velmi čisté pokoje, velmi prostorné. Restauraci jsem neměl možnost nějak více posoudit, ale vcelku příjemné překvapení.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Ondřej Kuchtík

podróżujący w pojedynkę, 12.3.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Se službami penzionu a restaurace jsem byl spokojen a určitě doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Paul Suchanek

dorośli, 27.1.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Super personal,jidlo a atmosfera! Tady budeme radi bydlet vickrat!!!

  • Tvrde postele.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

ilr

rodzina z małym dzieckiem, 19.4.2014

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • ubytování velmi hezké, útulno, perfektně čisto, prostorná koupelna, snídaně bohatá

  • i přes dvoje zavřené dveře až do noci doléhal hluk z restaurace nebo ze salónku opravdu velmi nedobrá pizza

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Lucia

rodzina z małym dzieckiem, 20.1.2014

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • Penké prostredie, pekný výhlad, príjemný personál, majiteľ sa vás aj opýta, či je všetko ok. Velmi dobrá kuchyna, pizza, cestoviny, káva. Čisto. Utulne. Pomer cena a služba je vyrovnaný myslím.

  • Nefungovala wifi na izbe, aj ked to bolo uvedené, že na každej izbe je k dispozícii wifi sieť. Nebol k dispozícii ani na požičanie fén na vlasy. Slabé zatemnenie na izbe, velmi svietilo do izby slnko, ráno nás to skoro budilo a hlavne naše malé dieťa. Záves nie je dostatočne hrubý na to aby ráno neprepúšťal slnečné svetlo. Ranajky stále tie isté dookola, šunka, syr, biele žemle, maslo, džem, med, jogurt, banan. Žiadny výber pečiva, len biele, musíte si vypýtať na dalšie ranajky, aby vám objednali, kupili aj iné , napríklad tmavé pečivo. A tak isto si musíte požiadať o nejaké teplé ranajky, napríklad praženicu, hamandeggs, nikto vám to sám neponúkne. Treba šľapať stále na 2. poschodie, nie je tam výťah.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petra

para, 30.12.2013

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Velice příjemný personál, útulná restaurace, ideálně umístěno blízko od autobusového nádraží, náměstí a informačního centra.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena

para, 22.9.2013

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • vstřícný,ochotný milý personál,velice příjemné prostředí,doporučuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jana

grupa przyjaciół, 18.9.2013

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 19.8.2012

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Velmi příjemné ubytování rodinného typu na slušné úrovni v bezprostřední blízkosti centra města.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.8.2012

Čeština

  • Cena ogólna
78 %
  • Velmi vstřícný a ochotný personál.Výborná lokalita. Vynikající restaurace.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jan Jambor

podróżujący w pojedynkę, 25.4.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
98 %
  • Vše na úrovni a maximální spokojenost se službami i jídlem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Evelyna Vozábalová

podróżujący w pojedynkę, 14.6.2011

Hradec u Jeseníku

  • Cena ogólna
100 %
  • Nadstandardní chování majitele penzionu a celého personálu, velmi stylově i funkčně sladěný interiér pokoje a koupelny, chutné jídlo, skvělé pivo, klidné a pohodové místo, ačkoli je penzion v samém centru města.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislava Břeská

grupa przyjaciół, 14.5.2011

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Personál byl velice snaživý a ochotný, čistota vzorná, příjemné prostředí a výhoda parkování přímo u pensionu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Tomáš Krupička

dorośli, 30.1.2011

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Skutečně nemám absolutně žádných výhrad, personál byl ochotný, příjemný, starostlivý, přesně jak má být. Pokoj skvěle vybavený, čistý, cena služeb odpovídá, jen restaurace je trochu dražší, ale její služby jsou také na vysoké úrovni, včetně prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Eliza Burberi

podróżujący w pojedynkę, 5.11.2010

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Turková

podróżujący w pojedynkę, 16.10.2010

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Báječný přístup personálu a skvělá kvalita...jistě ještě někdy ráda zavítám! takový komfort je málo kdy...tleskám..děláte to velmi dobře!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.8.2010

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.