+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Pension Půlměsíc Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

by 22 reviews

  • Personal

    95%
  • Sauberkeit

    98%
  • Ausstattung

    90%
  • Komfort

    86%
  • Preis-leistungverhältnis

    90%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Sedláková Miroslava

Älteres Paar, 23.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Chování personálu bylo perfektní.

  • Hned při vstupu do podkrovního pokoje jsme viděli mapy pod oknem na zdi od zatékající vody. V koupelně chyběl kryt světla,ručníky byly na okrajích roztřepené,uvítala bych vybavení fénem, prostěradlo bylo tak zmuchlané, že vypadalo jako použité, jedno křeslo na pokoji se rozpadalo, za televizí na zemi ležel nepoužívaný telefon obalený velkou pavučinou. Brzy ráno nás probudily rány, pravděpodobně z kuchyně pod námi. Nastartované stojící taxíky jsme slyšeli i přes zavřená okna.Wifi na našem pokoji nefungovala vůbec, přestože jsme byli informováni,že je dostupná po celém penzionu.Snídaně v porovnání s jiným ubytováním byla velmi skromná, dva toustové chleby a kolečko šunky, sýra, 1 malé vajíčko, malá káva a džus + malý zákusek, směšné.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonymus

Einzelreisende, 14.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Nejvíce ze všeho se mi líbil přístup personálu - ochotný, přátelský, profesionální. Děkuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jitka

Familie mit kleinen Kindern, 24.1.2016

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Klid, čistota, velice milý personál (chci dát 5 hvězdiček, ale nejde to), dobré jídlo

  • Do penzionu uz jezdíme několik let a pořád nám na pokoji nefunguje internet :((

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloš Veselý

Einzelreisende, 28.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Velmi čisté pokoje, velmi prostorné. Restauraci jsem neměl možnost nějak více posoudit, ale vcelku příjemné překvapení.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Ondřej Kuchtík

Einzelreisende, 12.3.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Se službami penzionu a restaurace jsem byl spokojen a určitě doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Paul Suchanek

Junges Paar, 27.1.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Super personal,jidlo a atmosfera! Tady budeme radi bydlet vickrat!!!

  • Tvrde postele.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

ilr

Familie mit kleinen Kindern, 19.4.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • ubytování velmi hezké, útulno, perfektně čisto, prostorná koupelna, snídaně bohatá

  • i přes dvoje zavřené dveře až do noci doléhal hluk z restaurace nebo ze salónku opravdu velmi nedobrá pizza

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Lucia

Familie mit kleinen Kindern, 20.1.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Penké prostredie, pekný výhlad, príjemný personál, majiteľ sa vás aj opýta, či je všetko ok. Velmi dobrá kuchyna, pizza, cestoviny, káva. Čisto. Utulne. Pomer cena a služba je vyrovnaný myslím.

  • Nefungovala wifi na izbe, aj ked to bolo uvedené, že na každej izbe je k dispozícii wifi sieť. Nebol k dispozícii ani na požičanie fén na vlasy. Slabé zatemnenie na izbe, velmi svietilo do izby slnko, ráno nás to skoro budilo a hlavne naše malé dieťa. Záves nie je dostatočne hrubý na to aby ráno neprepúšťal slnečné svetlo. Ranajky stále tie isté dookola, šunka, syr, biele žemle, maslo, džem, med, jogurt, banan. Žiadny výber pečiva, len biele, musíte si vypýtať na dalšie ranajky, aby vám objednali, kupili aj iné , napríklad tmavé pečivo. A tak isto si musíte požiadať o nejaké teplé ranajky, napríklad praženicu, hamandeggs, nikto vám to sám neponúkne. Treba šľapať stále na 2. poschodie, nie je tam výťah.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petra

Älteres Paar, 30.12.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Velice příjemný personál, útulná restaurace, ideálně umístěno blízko od autobusového nádraží, náměstí a informačního centra.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena

Älteres Paar, 22.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • vstřícný,ochotný milý personál,velice příjemné prostředí,doporučuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jana

Gruppe von Freunden, 18.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Familie mit Kindern, 19.8.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Velmi příjemné ubytování rodinného typu na slušné úrovni v bezprostřední blízkosti centra města.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonymus

Einzelreisende, 16.8.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %
  • Velmi vstřícný a ochotný personál.Výborná lokalita. Vynikající restaurace.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jan Jambor

Einzelreisende, 25.4.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Vše na úrovni a maximální spokojenost se službami i jídlem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Evelyna Vozábalová

Einzelreisende, 14.6.2011

Hradec u Jeseníku

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Nadstandardní chování majitele penzionu a celého personálu, velmi stylově i funkčně sladěný interiér pokoje a koupelny, chutné jídlo, skvělé pivo, klidné a pohodové místo, ačkoli je penzion v samém centru města.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislava Břeská

Gruppe von Freunden, 14.5.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Personál byl velice snaživý a ochotný, čistota vzorná, příjemné prostředí a výhoda parkování přímo u pensionu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Tomáš Krupička

Junges Paar, 30.1.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Skutečně nemám absolutně žádných výhrad, personál byl ochotný, příjemný, starostlivý, přesně jak má být. Pokoj skvěle vybavený, čistý, cena služeb odpovídá, jen restaurace je trochu dražší, ale její služby jsou také na vysoké úrovni, včetně prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Eliza Burberi

Einzelreisende, 5.11.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Turková

Einzelreisende, 16.10.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Báječný přístup personálu a skvělá kvalita...jistě ještě někdy ráda zavítám! takový komfort je málo kdy...tleskám..děláte to velmi dobře!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 23.8.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.