+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Pension Půlměsíc Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 22 recenzí

  • Personál

    95%
  • Čistota

    98%
  • Vybavení

    90%
  • Pohodlí

    86%
  • Poměr cena/kvalita

    90%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Sedláková Miroslava

dospělý pár, 23.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Chování personálu bylo perfektní.

  • Hned při vstupu do podkrovního pokoje jsme viděli mapy pod oknem na zdi od zatékající vody. V koupelně chyběl kryt světla,ručníky byly na okrajích roztřepené,uvítala bych vybavení fénem, prostěradlo bylo tak zmuchlané, že vypadalo jako použité, jedno křeslo na pokoji se rozpadalo, za televizí na zemi ležel nepoužívaný telefon obalený velkou pavučinou. Brzy ráno nás probudily rány, pravděpodobně z kuchyně pod námi. Nastartované stojící taxíky jsme slyšeli i přes zavřená okna.Wifi na našem pokoji nefungovala vůbec, přestože jsme byli informováni,že je dostupná po celém penzionu.Snídaně v porovnání s jiným ubytováním byla velmi skromná, dva toustové chleby a kolečko šunky, sýra, 1 malé vajíčko, malá káva a džus + malý zákusek, směšné.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 14.2.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Nejvíce ze všeho se mi líbil přístup personálu - ochotný, přátelský, profesionální. Děkuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jitka

rodina s malými dětmi, 24.1.2016

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Klid, čistota, velice milý personál (chci dát 5 hvězdiček, ale nejde to), dobré jídlo

  • Do penzionu uz jezdíme několik let a pořád nám na pokoji nefunguje internet :((

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloš Veselý

jednotlivec, 28.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Velmi čisté pokoje, velmi prostorné. Restauraci jsem neměl možnost nějak více posoudit, ale vcelku příjemné překvapení.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Ondřej Kuchtík

jednotlivec, 12.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Se službami penzionu a restaurace jsem byl spokojen a určitě doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Paul Suchanek

mladý pár, 27.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Super personal,jidlo a atmosfera! Tady budeme radi bydlet vickrat!!!

  • Tvrde postele.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

ilr

rodina s malými dětmi, 19.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • ubytování velmi hezké, útulno, perfektně čisto, prostorná koupelna, snídaně bohatá

  • i přes dvoje zavřené dveře až do noci doléhal hluk z restaurace nebo ze salónku opravdu velmi nedobrá pizza

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Lucia

rodina s malými dětmi, 20.1.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Penké prostredie, pekný výhlad, príjemný personál, majiteľ sa vás aj opýta, či je všetko ok. Velmi dobrá kuchyna, pizza, cestoviny, káva. Čisto. Utulne. Pomer cena a služba je vyrovnaný myslím.

  • Nefungovala wifi na izbe, aj ked to bolo uvedené, že na každej izbe je k dispozícii wifi sieť. Nebol k dispozícii ani na požičanie fén na vlasy. Slabé zatemnenie na izbe, velmi svietilo do izby slnko, ráno nás to skoro budilo a hlavne naše malé dieťa. Záves nie je dostatočne hrubý na to aby ráno neprepúšťal slnečné svetlo. Ranajky stále tie isté dookola, šunka, syr, biele žemle, maslo, džem, med, jogurt, banan. Žiadny výber pečiva, len biele, musíte si vypýtať na dalšie ranajky, aby vám objednali, kupili aj iné , napríklad tmavé pečivo. A tak isto si musíte požiadať o nejaké teplé ranajky, napríklad praženicu, hamandeggs, nikto vám to sám neponúkne. Treba šľapať stále na 2. poschodie, nie je tam výťah.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petra

dospělý pár, 30.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Velice příjemný personál, útulná restaurace, ideálně umístěno blízko od autobusového nádraží, náměstí a informačního centra.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena

dospělý pár, 22.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • vstřícný,ochotný milý personál,velice příjemné prostředí,doporučuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jana

skupina přátel, 18.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

rodina se staršími dětmi, 19.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Velmi příjemné ubytování rodinného typu na slušné úrovni v bezprostřední blízkosti centra města.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 16.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Velmi vstřícný a ochotný personál.Výborná lokalita. Vynikající restaurace.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jan Jambor

jednotlivec, 25.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Vše na úrovni a maximální spokojenost se službami i jídlem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Evelyna Vozábalová

jednotlivec, 14.6.2011

Hradec u Jeseníku

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Nadstandardní chování majitele penzionu a celého personálu, velmi stylově i funkčně sladěný interiér pokoje a koupelny, chutné jídlo, skvělé pivo, klidné a pohodové místo, ačkoli je penzion v samém centru města.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislava Břeská

skupina přátel, 14.5.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Personál byl velice snaživý a ochotný, čistota vzorná, příjemné prostředí a výhoda parkování přímo u pensionu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Tomáš Krupička

mladý pár, 30.1.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Skutečně nemám absolutně žádných výhrad, personál byl ochotný, příjemný, starostlivý, přesně jak má být. Pokoj skvěle vybavený, čistý, cena služeb odpovídá, jen restaurace je trochu dražší, ale její služby jsou také na vysoké úrovni, včetně prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Eliza Burberi

jednotlivec, 5.11.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Turková

jednotlivec, 16.10.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Báječný přístup personálu a skvělá kvalita...jistě ještě někdy ráda zavítám! takový komfort je málo kdy...tleskám..děláte to velmi dobře!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.8.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.